2019 m. vasario 15 d. naktinis žygis „Vilko valdomis“

Keliausime kairiajame Neries krante, vieno iš labiausiai pasakojimais apipinto laukinio gyvūno – vilko valdomis. Kadangi žygis vyks naktį pasigrožėti peizažais nepavyks, bet gal pavyks ką nors įdomaus išgirsti. Šiuo metu vyksta vilkų ruja, todėl šie parko gyventojai nesikuklina pademonstruoti savo stiprius balsus.

Šį kart apie maršrutą daug informacijos nebus, nes brausimės į kažkieno valdas ir nesinorėtų, kad vilkai susilauktų per daug dėmesio. Žygiuosime apie 6 km. Beveik pusę vakaro keliausime kvartaline linija, o ne keliukais, tai gali pasitaikyti truputi daugiau sniego ir fiziškai bus sunkiau. Iš viso žygis užtruks apie 2 – 3 val.

Vakaro metu pakalbėsime kur gyvena vilkai, ką valgo, kokio dydžio būna jų grupės, kaip toli keliauja ir pasvarstysime ar mums jų reikia.

KAS? – gidas Tadas, tel. nr. +37067482927, el p. tadas@neriesparkas.lt

KADA? – 19 val., 2019 m. vasario mėn. 15 d., penktadienis.

KUR? – Sužinosite patvirtinę dalyvavimą 🙂

KIEK? – žygio atstumas ~ 6 km, trukmė ~ 3 val.

KAINA? –Kadangi žygis pilotinis (pirmas, bandomasis) – 1 € / asm. parko lankytojo bilietas + savo nuožiūra kiek įvertinsite gido darbą 🙂

Žygis tinkamas žygeiviams nuo 13 m.

BŪTINA REGISTRACIJA į žygį iki vasario mėn. 14 d. užpildant šią formą. Pasikeitus aplinkybėms ir planams, registraciją būtina nutraukti susisiekiant su žygio gidu aukščiau nurodytais kontaktais.

SVARBU! Turėkite prožektorių! Pasirūpinkite patogia ir atsparia sniegui ir drėgmei avalyne! Vietomis gali tekti bristi per gilų sniegą arba gali būti šlapia! Dėvėkite batus, kelnes kurių nebūtu gaila ištepti, nes jei nebus pašalę gali būti purvo. Taip pat nepamirškite pasiimti šiltos arbatos ir užkandžių – žygio maršruto viduryje darysime kiek ilgesnį sustojimą.