2021 m. rugsėjo 25 d. žygis “Riaumojančios naktys”***

 Rugsėjo 25 d., šeštadienį žygis “Riaumojančios naktys”

Ruduo yra elnių vestuvių metas, tad mūsų ekologas Tadas ateinantį šeštadienį kviečia susitikti vakarop, ir jei elniam bus nuotaika pasiklausyti jų vestuvių dainų.

Žygis bus trumpas, bet sudėtingas ypač prietemoje. Susirinkus visiems žygio dalyviams pajudėsite taku kuris veda keliomis rėvomis aukšty ir žemyn. Čia laukia nemenkas iššūkis nes rėvos bus gana stačios. Jei žygio dalyviai sutiks, stengdamiesi geriau pajausti aplinką, žygiuosite tik apsičiupinėdami taką pėdomis, nepasišviesdami. Pakeliui kelis kart sustosite pasikalbėsite apie elnių gyvenimo aktualijas. Pasiekę gamtos teatro tribūną susikursite laužą ir luktersite kurį laiką elnių koncerto pradžios. Sunku pasakyti ar tą naktį elniai koncertuos, nes gamtoje sunku ką nors nuspėti tiksliai. Kiek lukterėję užgesinsite laužą ir šiek tiek lengvesniu keliu grįšite į pradžios tašką.

Norintiems dalyvauti būtina registracija 

Susitikimo vieta: bus nusiųsta el. laišku užsiregistravusiems

Ilgis: 4 km

Laikas: Rugsėjo 25d. , 18 val.

Žygio trukmė: apie 4 val.

Kaina: 10 €

*** Žygio fizinis sudėtingumas (priklauso nuo nueinamo atstumo ir reljefo) pažymėtas nuo vienos iki trijų žvaigždučių * – kuo jų daugiau, tuo daugiau iššūkių. Tačiau neišsigąskite – net ir *** žvaigždutes turintys žygiai yra visiškai tinkami vidutinį fizinį pasirengimą turintiems žmonėms. Tiesiog jie – ilgesni, intensyvesni, bet ir įdomesni!